Exposició Oral . Gonzalo Álvarez

Publicado: mayo 8, 2013 en Uncategorized

La meva exposició sobre una pàgina web  relacionada amb el món del fútbol a l’assignatura de Gestió de la Informació ha estat sobre :

http://www.rcdespanyol.com.

( La pagina web oficial de el club barceloní de primera divisio pero que serveix       dexemple del funcionament de les altres pagines dels clubs de futbol professionals que solen adoptar i oferir unes caracteristiques semblants de funcionament i continguts.)

Es la pagina oficial d´un club de fútbol per tant es on trobaras tota la informacio possible sobre aquest club , les seves seccionsi diferents aspectes de el club. Es una pagina web OFICIAL per tant el contingut es de primera ma i es on es troba tota la informació important i a l´instanti novetats. Té 100%de veracitat ja que es tracta de la font d´informacio per als seus socis i seguidors oficial de el club i la font de comunicació principal. Ames trobes tota la informació tam esportiva com multimedia com executiva i de totes les facetes que hi han a l´Espanyol. La font oficil per transmete a els seus seguidors i que ells puguin consultar. A més pots comprar tots el procutes i promocions oficials a traves d´aquesta web

No fa falta que estiguis registrat per veure informació.

– Et pots subscriure i tenir avantatges que altres no tenen, així com descarregar-te la revista oficial de el Rcd Espanyol  amb descomptes, o altres ofertes exclusives.

– El lloc web té un buscador on pots posar qualsevol paraula i trobar el contigut que més s’adeqüi a les teves necessitats.

– Molt important: és un lloc web amb poca publicitat. A altres pàgines de futbol no es podia navegar de la quantitat de publicitat que s’interposava entre mig. La unica publicitat es la oficial del club

– Pots accedir a la web de els patrocinadors oficials directament i tens descomptes importants

– Pots comprar entrades i merchandasing oficial a través de la web.

– Enllaçats amb el Twiter , Instagram i altres llocs socials d eel club

PUNTS NEGATIUS:

He trobat pocs punta negatius en aquesta web  i a mes comprant amb altres webs similar d´altres clubs es la que més continguts i té i de les mes facils per accedir.

Dit aixo he de dir que en aquesta web moltes fotografies de els entrenaments no estan actualitzades al moment o es repeteixen les mateixes de diferents dies. El contingut de videos no es molt llarg i només nombren noticies purament oficials. No tracten rumors o altres noticies que per exemple si que es parlen en altres pagines no oficials.

CONCLUSIÓ:

Es tracta d´una bona pagina web d´un equipo molt completa amb molt continguts que s´actualitzan continuament i día tras día i es la millar manera de estar informar de tots les departaments oficials de el club i de poder accedir a tota la informacio i curiositats de la millor manera i mes clara i facil possible del teu club.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s