Actividad 14 Gonzalo Álvarez

Publicado: mayo 8, 2013 en Uncategorized

Gestió de la informació T2. Javier Guallar

A14

 

Exercici individual

Catàlegs de Biblioteques

1. Exercici de cerca al catàleg del CCUC ccuc.cbuc.cat

Alhora de buscar llibres de fútbol a internet he fet la cerca per materia i he utilitzat les paraules clau ” Futbol ” i he trobat  resultats ordenats per relevancia.

-Cerca per matèries : Futbol internet → 8 resultats
-Cerca per paraula clau: Futbol internet → 276 resultats
-Cerca per títol :Futbol i marketing → 1 resultat

Exercici 2: Exercici de cerca al catàleg de la Biblioteca de la URL http://cataleg.url.edu/
Localitza al catàleg de la Biblioteca de la URL un document (llibre, revista o audiovisual), que estigui relacionat amb la temàtica del teu bloc i demana’l en préstec. Indica: referència bàsica del document (títol, autor, data publicació, enllaç al catàleg).

-EXPLICA EL PROCÉS: He posat la paraula clau “Futbol” paraula clau i a la ubicació he ficat la facultat Blanquerna i he trobat 291 resultats.

-Valora l’ús del catàleg de la Biblioteca de la URL i del préstec: punts forts i febles.

 Ha estat molt fàcil trobar aquest llibre ja que estava disponible a la biblioteca i com que tot està ordenat i dividit en seccions doncs facilita l’accés a aquest. Però si el llibre no es troba en la biblioteca s’ha de buscar en una altra i esperar-te a que arribi d’una altra biblioteca de la Ramon Llull o esperar a que l’alumne que se l’ha endut el torni. Aquest llibre explica tots els secrets i curiositats de el mon del marketing en el futbol i la seva manera de funcionar i quin es el seu pes en aquesta faceta, tal i com s’indica en el títol. El llibre permet entendre la moda i anar més enllà d’aquest tema. Els punts febles serien que aquest llibre és més aviat dirigit a un públic que coneix el temari i per tant, vol saber més sobre les tendències i els secrets d’aquests o utilitza paraules molt especialitzades o no arriba a profunditzar en alguns aspectes importants que explica. Encara que  T´arriva a explicar com funciona el marketing en el mon del futbol i t´omples de coneixements e la importancia i com funciona el marketing en aquest mon tan famós de el futbol.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s