Activitat 11 Lluis Aleixandre

Publicado: abril 29, 2013 en Uncategorized

Gestió de la informació T2. Javier Guallar

A11

15 abril 2013.

Publicació bloc data límit 29 abril 2013

 

(15 dies de temps per a la seva realització)

 

Exercici individual

 

 

  1. Creació d’una alerta amb Google Alertes

 

Crea una alerta a Google sobre un tema concret relacionat amb la temàtica general del teu bloc (pot ser la mateixa de l’activitat anterior, o similar, a http://www.google.com/alerts?hl=es  i fes un informe indicant:

 

Data de realització:27-4-13

 

Modificacións de freqüència: 29-4-13

 

a) Configuració de l’alerta, indicant: data de realització de la consulta;  tipus de resultat; freqüència; i quantitat. Si has modificat l’alerta, indica les modificacions i dates.

 

 

b)Tria dos dels documents obtinguts com a resposta i copia l’inici (títol i primeres línies) i la url. Justifica la teva elecció.

 

http://www.elperiodico.com/es/noticias/barca/camp-nou-exhibira-mosaico-90000-cartulinas-barca-bayern-2376739

 

 

El Camp Nou exhibirá un mosaico con 90.000 cartulinas en el Barça-Bayern

 

El Barcelona organizará el miércoles en el Camp Nou un gigantesco mosaico con 90.000 cartulinas para recibir la salida de los jugadores del equipo azulgrana y del Bayern, en la la vuelta de las semifinales de la Liga de Campeones, con el mensaje “Barça! Orgull. Barça!”. Así, la directiva del FC Barcelona apela al orgullo e insta a sus jugadores a que se vacíen en el campo para darlo todo y conseguir la proeza de levantar una semifinal que parece imposible, tras el 4-0 que endosó el Bayern a los azulgranas el martes pasado.

 

<< He escollit aquesta alerta, ja que es tracta d’una noticia donada per elPeriódico.com i té una certa credibilitat i l’informació es completa.>>

 

http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-estrenara-con-skomina-ante-bayern-2377277

 

 

El Barça se estrenará con Skomina ante el Bayern

 

Skomina, de 36 años, es internacional desde el 1 de enero de 2003 y en los últimos años, tras su labor en torneos de inferiores, en los Juegos de Pekín 2008 y en la Europa League, ha conseguido afianzarse entre los habituales de la Champions. Incluso arbitró la última Supercopa de Europa en la que el Atlético de Madrid derrotó al Chelsea por 4-1.

 

<< He escollit aquesta alerta, ja que es tracta d’una noticia donada per Sport.es i té una certa credibilitat i l’informació es completa.>>

 

 

 

d) Explica el més clarament possible tot el procés (si has modificat l’alerta o no a partir dels primers resultats, quantes alertes i quants documents has rebut, valora els resultass obtinguts. Valora el servei d’Alerta de Google a partir d’aquesta experiència

 

Vaig crear l’alerta d’informació sobre el Barça-Bayern el dia 27 d’Abril de 2013,  i més tard, concretament el dia 29 del mateix més, vaig modificar-la en freqüència i tipus de documents. Des de la seva creació, m’han arribat 10 alertes, casi totes de diaris informatius. Per tant, tenint en compte la procedència de l’ informació y que he rebut moltes alertes, crec que la realització d´aquesta alerta a donat els seus fruits.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s